BIOREZONANTA MAGNETICA


BIOSPECT-(BIO-TEST) este un dispozitiv medical de diagnostic si tratament
care permite citirea si interpretarea analizei monospectrale a organismului uman, urmata de corectarea
spectrala prin biorezonanta pentru revenirea la o stare de normalitate. Examinarea si corectia
tulburarilor pot fi efectuate ambulatoriu, in centre de diagnostic si tratament, laboratoare de explorari
functionale, policlinici si cabinete medicale precum si in conditii de campanie, in opertiuni de salvare, in
situatii de urgenta, etc. MRI permite rezolvarea unor probleme privind sanatatea umana la un nivel
calitativ superior, fara costuri suplimentare si intr-un interval cat mai scurt de timp, constituind o
alternativa mai precisa, mai ieftina si mai sigura fata de medicina clasica.
Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.
Stimati domnilor! Compania  din(Moscova, Rusia) – reprezentantul oficial al producatorului in Ucraina, Moldova, Romania, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia, Cipru si Malta – propune o elaborare unica a savantilor rusi:
“BIOSPECT-11” – complexul de aparate si programe pentru cercetarea de biorezonante a organismului.
Aparatul  de tip BIO-TEST functioneaza excelent in 190 de orase ale Rusiei si 17 tari ale lumii!
Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor: Structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).
Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice. Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.
Este un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie.Are optiunea de Meta-Terapie, adica de corectie bioinformationala energetica si laser.
Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:

Structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.

Pacientul are posibilitatea de a vedea pe un monitor propriu absolut tot ce vede operatorul si primeste lamuriri asupra fiecarei etape de diagnostic si terapie. La plecare primeste un dosar cu raportul  NLS imagistic comparativ (inainte si dupa tratament) si lista similaritatilor spectrale (diagnosticul scris).
Este predestinate:
• Pentru evaluarea - expres a starii organismului  dupa inregistrarea schimbarilor in organe si celule.
• Pentru efectuarea controlului dinamic al starii homeostazei (mediul interior al organismului), pronosticarii etapei tratamentului si dezvoltarii complicatiilor.


Da posibilitatea:

• Obtinerii unei informatii mai complete despre sanatate si manifestarile cele mai initiale  a bolilor, ceea ce este inaccesibil la utilizarea oricaror altor metode de examinare (Ultrasonografia, roentgen, tomografia computerizata etc.), care depisteaza numai procesul deja format.

• De a pronostica riscul aparitiei bolilor, a efectua diagnosticul lor precoce, a evalua conditiile de progresare a lor. A evidentia predispunerea individuala la cele mai serioase boli, asa ca bolile cardio – vasculare, tumorile, diabetul zaharat, si de a evalua gradul de progresare a lor.  

• A preveni dezvoltarea bolii la etapa precoce de dezvoltare si a determina caile lor rationale de tratament.

• A efectua analiza dinamicii schimbarii starii functionale a organismului si procesul tratamentului.

• A efectua diagnosticul insuficientei functiei organelor vitale, insotite de intoxicatia cronica. 

• A evalua functia glandelor endocrine: tiroida, suprarenala, hipofiza, pancreasul.

•A evidentia infectiile bacteriane, micotice, virotice, de exemplu,  clamidii, microplasme, stafilococi, si infectarea cu helminti

• A efectua analiza indicilor de baza a sangelui si a  compozitiei  de microelemente a lui fara prelevarea sangelui. 

• Metoda diagnosticului de unda cu bioelectroni nu are echivalent comoditatii examinarii pentru pacient, nu necesita o pregatire speciala, este nedureroasa si absolut inofensiva.  

• Metoda este suportata bine de copiii de orice varsta si se utilizeaza larg pentru examinarea profilactica a oamenilor in etate, copiilor si femeilor gravide.

• Permite de a ne izbavi de umblatul fara sfarsit prin cabinetele medicale. Numai in decurs de 1,5 ore  de cercetare metoda da posibilitatea de a obtine informatia deplina despre starea sanatatii intregului organism al  D-voastra.

 

BIOSPECT-11     (Scaner Cromodinamic-NLS)
BIOSPECT 11-NLS (tehnologie NLS) este un dispozitiv modern de diagnostic si tratament dezvoltat pe baza rezultatelor cercetarilor efectuate in  Rusia ca rezultat al multor ani de cercetari si colaborare a diferitilor cercetatori in zona medicinii cuantice si a radionicii.
Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor organismului. Prin urmare acest dispozitiv poate detecta (cu mare probabilitate) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate.
Examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor receptoare magnetice sub forma de casca si/sau un generator laser. La baza perfectionarii metodei, stau cercetari de radiestezie medicala. Toate dispozitivele de biorezonanta de acest tip inclusiv BIOSPECT 11(BIO-TEST) folosec radionica, fara de care rezultatele nu ar mai fi la fel de precise.
Testul este rapid, si poate dura numai cateva minute pentru organul investigat. Se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Astfel se poate verifica rapid efectul diferitelor terapii, tratamente homeopatice, alte tratamente energetice, prin executarea unei scanari inainte si dupa terapie.

Exista posibilitatea analizei florei inestinale, prezenta diferitelor bacterii, virusi si micoze la nivelul diferitelor organe. Se poate verifica influenta diferitelor remedii si produse naturiste asupra organismului. Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte, numita metaterapie.(TERAPIA-MORA).

BIOSPECT-11
Frecventa interna a generatorului cuart sau de torsiune este de 4,9 GHz. Poate fi conectat prin poarta USB. Frecventa ridicata a generatorului precum si prezenta a doua procesoare permite diagnosticul structurilor citologice cu o eroare maxima de 5-8% si a structurilor genetice cu o eroare de 10-15%. Precizia de diagnostic este de 85-95% conform datelor furnizate de producator, cu evidetierea modelelor virtuale ale organelor.

Camera de rezonanta a dispozitivului permite testarea oricarui podus biologic, chimic sau biochimic cu evidentierea influentei asupra pacientului.
Prin castile se poate estima influenta tratamentelor tip MORA asupra oricarui organ. Baza de date a preparatelor terapeutice cuprinde, preparate organice, aditivi, substante medicamentoase, preparate biochimice, etc.
Rezultatele diagnosticului si ale terapiei pot fi imprimate si stocate.


Recent sistemul NLS de diagnostic capata popularitate printre metodele deja folosite si recunoscute precum MRI, CT-Scaner, ecografie.Chiar si in acele cazuri in care clinic cazurile sunt clare, metoda NLS de diagnostic cu dispozitivul BIOSPECT -11 furnizeaza informatii aditionale asupra extinderii procesului patologic permitand evaluarea prognosticului. Metode NLS  BIOSPECT 11-BIO-TEST  sunt adesea singura care are importanta in stabilirea unui diagnostic si in consecinta alegerea unui tratament correct.


Dispozitivul BIOSPECT 11  functioneaza in acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, in urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. In termeni fizici aparat tip BIO-TEST este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.

Neuronii corticali, in urma aplicarii campului magnetic, i-si modifica, la nivel cuantic, structurile de spin, rezultand o stare metainstabila. Aparatul este capabil sa faca o selectie a semnalelor si sa decodeze informatia continatoare. Semnalele receptionate sunt codificate in ordinea entropiei. Informatia este apoi proiectata pe un model tridimensional al zonei investigate.
BIOSPECT 11  recunoaste dezechilibre in:
* sistemul osteo-locomotor (oase, articulatii, muschi etc)
* sistemul limfatic, noduli limfatici individuali;
* sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare);
* sistemul nervos, inclusiv maduva spinarii (hipotalamus, hipofiza);
* sistemul urogenital (rinichi, vezica urinara, ovare, uter, prostata etc)
* sistemul respirator (plamani, trahee, bronhii etc);
* sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc)
* sistemul endocrin (tiroida, glande suprarenale, etc).

BIOSPECT 11  recunoaste si determina calitativ:
* bacterii, fungi, virusuri si paraziti;
* componente sange, hormoni si enzime;
* analiza biochimica a sangelui;
* incompatibilitati alimente.
BIOSPECT  11  asigura suportul de revenire la o stare de sanatate armonioasa prin:
* recomandari de produse homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive, medicamente, care sunt compatibile cu pacientul testat;
* determinarea efectelor terapeutice prin terapii test cu ajutorul camerei de rezonanta;
* listarea alimentelor indicate sau interzise privind procesele patologice;
* posibilitati simple de comparare cu examinarile anterioare;
* posibilitatea de imprimare (reprintare) pe solutii alcoolice, lactoza, parafina, apa a tuturor produselor homeopate aflate in baza de date.

Precizia de diagnostic energetic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.
Setul este livrat cu:

-dispozitivul BIOSPECT 11
-software: Nutrisoft.
-set de casti cu dispozitiv special triger
-cabluri de conexiune
-geanta de transport
-documentatie completa


BIOSPECT 11  reprezinta un raport bun pret/performanta si precizie in diagnostic.
O METODA NEINVAZIVA,USOARA DE VINDECARE.
ALEGE,ACUM !

IMAGINI


Se stie ca activitatea fiintelor vii este acompaniata de aparitia constanta a unui curent pulsativ alternativ slab, determinand existenta unui camp electromagnetic. Fara acest camp electromagnetic, practic nu exista viata. Viata pe Pamant s-a dezvoltat intre poli electromagnetici ce rezoneaza cu poli similari ale diferitelor forte din univers. Astfel, componentele atomice ale celulelor vii se afla sub influenta unui camp electromagnetic oscilant determinat de cooperarea optimala a multiplilor poli electromagnetici cu componente ale unui spectru electromagnetic oscilator ce vine din Univers, in mod special de la Soare si de asemenea de la planeta noastra Pamant. Functionarea organismului are loc in limitele unui camp electromagnetic oscilant numit "camp electromagnetic biologic". Fiecare actiune externa, impuls sau raspuns al organismului la stimuli este determinat de variatii ale frecventei de vibratie a componentelor celulare, dar aceste variatii ale frecventei trebuie sa se intample numai intr-un interval biologic, asa numita "fereastra biologica"
Termenul "rezonanta biologica" este inteles ca pocesul in care aceste frecvente ca impact extrior sunt obstructionate la un anumit nivel al organismului de catre structurile functional organice si ca tesutul corespunzator inceteaza sa se mi conformeze informatiilor patologice existente si incepe sa functioneze sub influenta unui nou model informational din exterior.In idea de a fi in rezonanta cu diferite organe si sisteme au fost dezvoltate programe computerizate. 
 Prezenta fenomenului de biorezonanta in sistemele biologice este cauzat de urmatorii factori: caracteristicile oscilatiilor ( coincidenta spectrului oscilatiilor creste posibilitate aparitiei fenomenului de biorezonanta); frecventa (pentru ca efectul sa apara, frecventa oscilatiilor aplicate trebuie sa corespunda cu frecventa insasi a sistemului) ampltudinea ( cu cat amplitudinea este mai mare cu atit mai mult creste posibilitatea raspunsului rezonant) Savanti rusi si germani au dovedit faptul ca receptorii cimpului electromagnetic sunt reprezentati de sistemul de meridiane si punctele de acupunctura.In cursul cercetarilor experimentale, in zonele indicate s-au evidentiat curenti si unde electromagnetice de joasa frecventa care aveau un indice maxim de amplituine intr-o zona de frecvente discrete in limita 1-10 Hz. S-a descoperit ca atunci cind senzorul este detasat de zona punctului de acupunctura, amplitudinea undelor descreste semnificativ iar distributia spatiala in zona de proiectie a punctului are caracter aleatoriu.Undele inregistrate in zona corpului in afara punctului biologic activ, aveau caracter de zgomot de fond iar amplitudinea era de 5-10 ori mai scazuta decit in zona de proiectie a punctului In lucrarile cercetatorilor americani (Rife, Clark, Statford etc.), se evidentiaza ca frecventele d rezonanta nu se limiteaza la spectrul 1-100 Hz. A fost dovedit ca frecventele de rezonanta pot varia de la 0,1 Hz pina la mai multe milioana de Hz. Toate organismele vii au tendinta de acumulare de informatii patologice. de acea este intodeuna necesar sa fie distruse numai acele oscilatii care exista la un anumit moment si sunt influentabile. Inrucit informatiile sunt acumulate intr-un mod constant vor apare din nou alte informatii patologic. In consecinta daca o boala se afla in stadiu acut sunt necesare 3-5 sesiuni. Daca dimpotriva boala s-a cronicizat pot fi necesare 8-20 de sedinte de tratament biorezonant. Spre deosebire de tratamentul prin impusuri electrice metoda de tratament prin frecvente trapeutice create de un cimp electromagnetic are mai multe avantaje: sedintele de terapie se executa fara ca pacientul sa aiba vreo senzatie neplacuta si lucrul cel mai imporatant supradozarea tratamentului este imposibila. Se cunoaste ca spectru de frecventa al preparatelor homeopatice sunt urmatoarele: potentele joase (pina la dilutia D6) au spectrul de pina la 300 Hz, cele medii (D6-D7) au de la 300-1000 Hz, iar potentele inalte (D12-D200) au de la 1000 la 10.000 Hz. In consecinta anumite analogii pot fi stabilite in legatura cu tratamentul pe baza de oscilatii electromagnetice.
"Fenomenologia electromagnetica nu este un epifenomen, un efect "aditional", rezultat al fenomenelor biochimice, ci se manifesta specific si chiar, uneori, cvasiindependent (nu intodeauna superpozabil celui biochimic cu care este asociat). Organismele vii, ca sisteme deschise, cibernetice, adaptative si informationale, comunica si se autoregleaza prin fenomene biochimice, unele dintre acestea bine cunoscute, dar si prin fenomene electromagnetice, tranziente(descarcari rapide, variabile, impulsuri) abordate sporadic.
Conceptul de diagnostic si tratament "bio-energo-informational" se bazeaza pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum si detectarea elementelor capabile sa oscileze in armonie cu frecvente electromagnetice normale. Prin urmare polii echipamentului bio-informational, fiind in rezonanta cu componentele moleculare atomice si subatomice (protononi, neutroni, alte particule), sunt capabili sa transporte si sa transmita informatia necesara restabilirii functiei sanatoase a organismului.
 Medicina bio-informatica are ca scop monitorizarea schimburilor de semnale electrice putand sa determine cauza imbolnavirilor surprizand astfel boala in stadiul nemanifest si astfel sa incerce o influentare terapeutica, mai degraba decit sa aplice masuri paleative bazate pe simptome. Undele radiante se deplaseaza in spatiu transportind cantitati mari de energie si informatie. Tot ce exista in univers si pe pamant exista sub forma energo-informationala. Undele energetice de anumita frecventa si amplitudine ale organismelor vii contin informatii referitoare la sursa adica ele reprezinta totalitatea radiatiilor sistemelor si organelor.    Acest lucru se poate observa cu ajutorul computerului tomograf, pe imagine termala sau prin alte mijloace de inregistrare a radiatiilor organismului obtinute fie direct fie prin reflectarea undelor de la nivelul diferitelor organe.
Terapia consta in corectarea functiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile avand loc la nivel de celula. Aceasta metoda permite tratarea multor afectiuni fara interventia farmaco-terapeutica (medicamentoasa sau pur si simplu invaziva).Treatmentul prin biorezonanta nu foloseste deci o stimulare electrica ci preia semnalele produse de organism prelucrindu-le, dupa care prin normalizare sunt returnate organului interesat, producindu-se astfel efectul de normalizare homeostazica
Asa cum s-a amintit, organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sanatos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ al sau incepe sa lucreze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care depasesc frecventele aflate in intervalul biologic. Daca organismul nu poate readuce balanta intre fiziologic si patologic prin propria sa putere (reducand frecventele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializandu-se tot mai mult in plan fizic. Aparatul de biorezonanta primeste informatia de la pacient si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrand informatia energetica, pe care o retransmite apoi pacientului ceeace contribuie la reglarea functiei perturbate.
Intr-un sistem fiziologic, care din cauza unor perceptii discordante a fluxului energoinformational din mediul extern , prin intermediul sistemului de meridiane al corpului, se afla constant in stare de depresie, schimbarile structurale duc la tulburari functionale si mai apoi la schimbari organice. Aceste schimbari determina radierea in spatiu de informatiile negative de unda privind starea lor modificata prin intermediu canalelor energetice (meridiane) si determina in final starea emotionala a unei persoane si comportamentul sau.
Terapia prin biorezonanta cuprinde doua aspecte, tratamentul exogen si cel endogen.Ideia de tratament biorezonant (BRT) introdusa si probata stiintific in 1977 de catre F.Morel consta in folosirea oscilatiilor electromagnetice subliminale preluate de la pacient si reintroduse in organism dupa ce au fost procesate intr-un anumit mod (terapie endogena) Terapia in camp electromagnetic este de asemeni o terapie rezonanta dar spre deosebire de MORA therapy, campul electromagnetic care intra in rezonanta cu organismul, este unul extern si deci poate fi denumita terapie prin biorezonanta externa.
Terapia in camp electromagnetic este de asemeni o terapie rezonanta dar spre deosebire de MORA therapy, campul electromagnetic care intra in rezonanta cu organismul, este unul extern si deci poate fi denumita terapie prin biorezonanta externa.
Scopul diagnosticului si al tratamentului prin biorezonanta este deci acela de a restabili o circulatie optima energo-informationala la nivel de organe si sisteme, in rest natura are grija ca vindecarea sa se produca.In acest proces poate fi luat in considerare si aportul unor preparate homeopatice si suplimente nutritionale.
Numarul sedintelor de tratament variaza dupa vechimea boli si coeficientul de raspuns al individului. Nu exista doua persoane care sa reactioneze in acelasi mod astfel ca si numarul de sedinte necesare este greu de apreciat.
Cercetari in Europa de vest si Rusia au aratat ca folosirea metodelor biorezonante au efecte pozitive intre 75%-85% din cazurile de: boli cardio-vasculare, bronho-pulmonare, boli cronice degenerative, tulburari endocrine, sindroame dureroase, probleme legate de rinichi si vezica urinara, boli dermatologice, alergii, afectarea sistemului imunitar, oboseala cronica, stres etc.
EFECTE ALE TERAPIEI BIOREZONANTE
Principalele efecte obtinute sunt:
 - Imbunatatirea circulatiei cu cresterea aportului de substante nutritive;
 - Aport crescut de oxigen in tesuturi si celule;
- Eliminarea  blocajelor;
- Stimularea metabolismului si eliminarea deseurilor metabolice;
- Imbunatatirea energiei celulare, cresterea vitalitatii si a performantelor fizice si psihice;
- Accelerarea proceselor de vindecare;
- Activarea circulatiei limfatice;
- Activarea sistemului imunitar;
- Optimizarea sistemului nervos, etc.
  
Cercetari pe 665 de persoane au urmat serii de tratament prin terapie bio-rezonanta au aratat ca media eficientei terapeutice este de 71%. Tratamentul cu frecvente a fost aplicat la nivelul punctelor de acupunctura conform starii functionale diagnosticate. In anumite cazuri, (neurodermatite, psoriazis, si altele) in afara de tratamentul la nivelul punctelor de acupunctura a fost aplicat si un tratament local. Programul individual de frecvente a fost alcatuit separat pentru fiecare pacient. intrucit capacitatile diagnostice ale sistemului software-hardware "ROFES" este limitat la 15 Hz, pentru un tratament complet a fost nevoie sa se foloseasca frecvente aditionale. Pentru a se compune combinatii de frecvente au fost folosite lucrarile lui R.Voll, P.Schmidt, R.Rife, V.Ludwig, D.Bar, R.Herber, H.Clark, D.Harvey, R.Staford si altii. Numarul mediu de sedinte au fost de 10-16, zilnic. In anumite cazuri seria de tratamente a fost repetata dupa 2-3 saptamini.Alaturi de acest tratament toti pacientii au primit preparate individuale homeopatice create prin transferul frecventelor pe granule inerte homeopate. Merita sa fie mentionat ca metoda de terapie prin biorezonanta este compatibile si cu alte metode ale medicinii alternative.

Ca orice metoda de tratament terapia in cimp electromagnetic, are contrindicatiile sale.Ele sunt urmatoarele: sarcina, boli cardiace decompensate, pneumoscleroza cu tendinta la hemoragie, infart de miocard cu mai putin de doua luni in urma, boli congenitale ale sistemului nervos, toate acestea fiind de fapt contraindicatii relative.
 

 BIOSPECT 11(BIO-TEST)- marea promisiune a medicinei cuantice


Teorie complexa si tulburatoare
, fizica cuantica a demolat edificiul stralucitor al materiei, lustruit si intretinut secole de-a randul de catre stiinta traditionala. Noua stiinta ne face sa intram in plina realitate Science Fiction, deconditionandu-ne mintea si aratandu-ne o lume in care totul este vibratie. Aceasta se manifesta la toate nivelele de organizare a materiei, intr-o infinitate de feluri.
In baza teoriei cuantice, fizicienii au ajuns la concluzia ca in esenta totul este lumina, dar mai mult sau mai putin incatusata in energie gravitationala si incetinita astfel la frecvente foarte mici de materie densa.
Bioenergia - numita si forta vitala, chi/qi, prana - este forma prin care energia universala nemanifestata (sau lumina pura) circula si se manifesta prin noi. Ea reprezinta insasi viata si asigura capacitatea complexa a fiintelor vii de a se autoregenera si autodezvolta. Prin bionergie se realizeaza comunicarea informationala dintre sistemele anatomo-fiziologice ale fiintelor vii, aceasta forma de comunicare precedand si directionand activitatea bio-chimica a fiintei.
Este cunoscut faptul ca, in urma cu mii de ani, s-a descoperit ca in corpurile vii exista meridiane energetice sau “izvoare si rauri” de bioenergie si s-a resusit sa se explice cum blocajele pe aceste meridiane pot cauza boala (asa cum o piatra opreste sau stanjeneste cursul unui rau).
Totodata s-a evidentiat faptul ca organismul gaseste rapid si in mod firesc calea spre vindecare daca blocajele sunt inlaturate.
Aprofundand aceste aspecte, fizicienii au constatat ca materia vibreza cu o frecventa unica rezultata din incarcarea energetica la nivel sub-atomic. In consecinta toate celulele si tesuturile sanatoase, toxine, microbi, virusi ca si medicamente si remedii produc oscilatii elctromagnetice proprii, asemenea unei semnaturi electronice. Biologia celulara evidentiaza faptul ca orice celula poseda un tip de receptori care detecteaza semnalele electromagnetice externe. Experimentele au aratat ca acesti receptori electromagnetici sunt cei care, in functie de calitatea informatiei receptate si de interpretarea data acesteia, determina comportamentul organismului la cele mai profunde nivele. Intr-un astfel de context, optimizarea functionarii meridianelor energetice atrage de la sine comportamentul corect si stabil al organismului vizavi de cele mai variate perturbari la care este supus. Aceasta simpla observatie la nivelul energiei cuantice poate explica succesul si calitatea anumitor remedii naturale.
Tratamentul bioenergetic modern se bazeaza pe aceste principii ale medicinei cuantice. Ele au fost denumite generic biorezonanta (rezonarea cu starea naturala de bine si de echilibru). Tratmentul bioenergetic pe principiul biorezonantei nu foloseste - dupa cum in mod eronat se afirma in anumite prezentari - o stimulare electrica, ci preia semnalele produse de organism prelucrandu-le, dupa care, prin normalizare, acestea sunt returnate organului vizat, producandu-se astfel efectul de reglare homeostazica.
Scopul tratamentului prin biorezonanta este deci acela de a restabili o circulatie optima energo-informationala la nivel de organe si sisteme. In rest natura, prin propriile mecanisme si legi, are grija ca vindecarea sa se produca. In acest proces va fi luat in considerare si aportul benefic al unor preparate homeopatice / nutritionale naturale. Considerate separat, acestea accentueaza, optimizeaza si stabilizeaza suportul de rezonanta, conducand invariabil catre noua stare de bine prin intensificarea capacitatii proprii de vindecare a organismului. Nu vom neglija in nici un caz factorul psihic, atat de puternic de altfel in plan cauzal. Sa nu uitam ca realitatea subtila a fiintelor vii implica organismul ca intreg, pe plan fizic, mental-energetic si spiritual.
Cercetari in  RUSIA au aratat ca folosirea terapiilor energetice biorezonante impreuna cu utilizarea preparatelor naturale homeopate si o gandire pozitiva si flexibila conduc la obtinerea unor efecte benefice de multe ori spectaculoase intr-o multime de afectiuni dinre cele mai diverse: boli cardio-vasculare, bronho-pulmonare, boli cronice degenerative (cancere, osteoporoza, reumatisme articulare), tulburari endocrine, sindroame dureroase, probleme legate de rinichi si vezica urinara, boli dermatologice, alergii, afectarea sistemului imunitar (de la sensibilitati infectioase pana la SIDA), oboseala cronica, stres, insomnie, depresie, etc.

 

Elementul structural de baza al organismului uman este celula, formata dintr-o combinatie de proteine, apa, ADN, ARN, etc. Prin descompunerea materiei pana la nivel atomic, caracteristicile materiale dispar. Atomii sunt piesele primare din care ia nastere materia. Fizica atomica a secolului XX a cautat sa vada totusi dincolo de structura atomica a materiei. Desi modelul planetar al atomului indivizibil, cu nucleu si electroni ce orbiteaza in jurul sau, a dat raspunsuri solide cu privire la reactiile chimice din mediul inconjurator, totusi, oamenii de stiinta au inceput treptat sa se arate sceptici fata de teoria care identifica atomul drept particula elementara de materie. Elaborarea unor teorii noi a devenit o chestiune de timp deoarece existau fapte experimentale care nu puteau fi explicate. Aprofundarea aspectelor legate de ceea ce exista in interiorul atomului a marcat inceputul revolutiei cuantice, a fizicii subatomice. Fizica subatomica a evoluat foarte mult pana in zilele noastre, demonstrand fara echivoc ca cea mai mica unitate de materie nu este nici pe departe atomul.
Deoarece explorarea dincolo de atom a dus practic la descoperirea unui intreg univers la nivel sub-atomic ce a impus reinventarea legilor fizicii, savantii au denumit particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii materiei atomice, in mod simbolic, cuanta. O particula cuantica nu poate fi divizata si nici captata (fixata). Ea reprezinta un infim puseu de energie aflat intr-o continua miscare ondulatorie in spatiu. Max Planck si Albert Einstein au facut aceste desoperiri punand bazele Teoriei Relativitatii. Max Planck a descoperit ca la nivel subatomic materia nu mai exista. Totul se reduce la tendinta de a exista!
Fizicienii au constatat ca particulele cuantice se afla la limita existenta-nonexistenta, putand fi simultan si unda si particula. In fapt Universul poate fi definit ca o retea inseparabila si dinamica de modele energetice aflate intr-un permanent proces de modelare. Noi nu suntem o parte separata de intreg, ci parte integranta a intregului. Lumea noastra Newton-iana de obiecte solide, concrete, se identifica si se intrepatrunde in permanenta cu o lume fluida de energie radianta, in continua schimbare si miscare; un ocean de vibratii, rotatii, fulgerari, particule de lumina, energie si informatie. Modul nostru liniar de gandire, de a vedea si de a ne exprima, trebuie sa se extinda pentru a se acomoda cu aceasta noua realitate. A sosit timpul pentru o noua paradigma sau model al stiintei, realitatii si constiintei. Este vremea sa umplem spatiul dintre stiinta materiala si stiinta alternativa, dintre fizica si metafizica, dintre experimentul stiintific exterior si experienta personala interioara.
Teoria cuantica dezvaluie existenta unui camp energetic cosmic, universal, in care toate elementele sunt corelate la nivel subatomic, cuantic, apropiindu-se atfel de conceptiile filozofico-religioase de unificare a omului cu Universul si cu Adevarul Absolut.
Totul in aceasta lume se afla intr-o continua miscare, asa cum o piatra aruncata in apa creaza cercuri concentrice, miscatoare, care contin informatii despre cauza (sursa) care le-a produs. Undele radiante emise de cele mai variate procese din Univers se misca in spatiu ducand cu ele un flux urias de energie si informatie. Totul pe Pamant si in Univers exista intr-un spatiu energo-informational.
Sistemul de meridiane energetice al organismului uman reprezinta entitatea energo-informationala a fiecaruia dintre noi. Aceasta retea energetica - ce intrepatrunde toate organele si sistemele, inclusiv sistemul nervos central, determinindu-le functionalitatea - comunica in permanenta cu mediul ambiant primind si generand informatie. Corpul uman are 12 meridiane energetice principale, cate un meridian pentru fiecare organ (inima, plaman, splina-pancreas, rinichi, ficat), pentru fiecare viscer (intestin gros, intestin subtire, stomac, vezica biliara si vezica urinara) si alte cateva meridiane raspunzand de anumite functii ale organismului (activitatea psihica, circulatia sangelui, termoreglarea). Totodata, exista si o multime de meridiane secundare.
Medicina energetica sau bio-energetica se refera la terapiile care folosesc camp energetic: electric, magnetic, sonic, acustic, microunde, infrarosii, pentru a scana sau trata un organism prin detectia si corectia dezechilibrelor energetice. Cele mai multe dispozitive se bazeaza pe sistemul meridianelor energetice de acupunctura.
Sub influenta unui camp energetic extern apar schimbari care se materializeaza la toate nivelele de organizare ale materiei vii: subcelulara, celulara, tesut, organ, sistem si corp. Influenta campului electromagnetic asupra componentelor si structurilor organice este in legatura cu procesele complicate moleculare si biologice de la nivel celular si subcelular. In general, sistemul nervos este cel mai sensibil la impactul electromagnetic, urmat apoi de cel endocrin si mai departe de celelalte. Efectul terapeutic al campului elecromagnetic a devenit o realitate incontestabila a medicinei secolului XXI.

Putem spune ca orice boala sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare aparuta initial la nivelul energiei informationale. Sanatatea poate fi restaurata prin corectarea acestor dereglari, permitand organismului sa-si urmeze calea sa proprie catre autovindecare si restabilirea homeostaziei.
Tehnica de tratament in camp energetic prin biorezonanta (sau BRFT - bioresonance feedback technique) este o metoda terapeutica bazata pe o tehnologie care detecteaza si citeste oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda sau sistem al organismului.

Dispozitivele de bioreznanta concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice de ultima generatie analizeaza procesele biologice ca un tot si trateaza adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.


De 3000 de ani se stia in medicina chineza ca energia influenteaza direct activitatea organelor si ca aceasta activitate este supusa unor vibratii ritmice. Intre timp, existenta meridianelor energetice si a blocajelor pe meridiane a fost dovedita si prin nenumarate studii de catre medicina cuantica.

Cercetarile in BRFT au fost incepute in 1923 de catre omul de stiinta rus Alexander Gurwitsch si continuate apoi in 1936 de astronomul si biologul american Gustav Stromberg, care a aratat ca dezvoltarea flintelor vii este legata de existenta unor "unde nemateriale".

In 1975 fizicianul german dr. F. A. Popp dovedeste emisia de bio-fotoni de catre celulele vii. Tot el a aratat ca ADN este o mare magazie de bio-fotoni. Biochimistul Lehninger, laureat al premiului Nobel, sustine ca organismul isi directioneaza reactiile chimice prin vibratii electromagnetice (biofotoni) si ca nici o reactie chimica nu poate avea loc daca un electron nu este activat de un foton cu o anumita lungime de unda si o anumita energie.

Cercetarile recente facute de dr. F. A.Popp si W. Ludwig arata ca si efectul produselor homeopate este determinat de vibratiile substantelor in cauza. Prof. Dr. Cyril W. Smith, dr. R.S.V. Choy si dr. J.A. Monro (Univ. din Salford, Anglia) au dovedit ca reactiile alergice pot fi neutralizate prin vibratii electromagnetice de o anumita frecventa. Practic vibratiile unui alergen pot fi absorbite, apoi sunt supuse unei inversii electronice si retrimise catre organism, simptomele alergiei disparand in cateva minute.

Primul aparat pentru tratament a fost creat de dr. Franz Morell si Erich Rasche.

Conceptul de diagnostic si tratament "bio-energo-informational" se bazeaza pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum si detectarea elementelor capabile sa oscileze in armonie cu frecvente electromagnetice normale. Prin urmare polii echipamentului bio-informational, fiind in rezonanta cu componentele moleculare atomice si subatomice (protononi, neutroni, alte particule), sunt capabili sa transporte si sa transmita informatia necesara restabilirii functiei sanatoase a organismului. Terapia consta in corectarea functiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile avand loc la nivel de celula. Aceasta metoda permite tratarea multor afectiuni fara interventia farmaco-terapeutica (medicamentoasa sau pur si simplu invaziva).

Asa cum s-a amintit, organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sanatos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ al sau incepe sa lucreze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care depasesc frecventele aflate in intervalul biologic. Daca organismul nu poate readuce balanta intre fiziologic si patologic prin propria sa putere (reducand frecventele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializandu-se tot mai mult in plan fizic. Aparatul de biorezonanta primeste informatia de la pacient si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrand informatia energetica, pe care o retransmite apoi pacientului (homeopatia este o versiune de terapie multirezonanta cum sunt si cromoterapia, cristaloterapia, magnetoterapia, sonoterapia, etc...).


BIOSPECT  11- dispozitiv de biorezonanta - mentine si restabileste vibratiile noastre armonioase. Cu ajutorul terapiei prin biorezonanta putem influenta cu mare exactitate procesele biochimice care au loc in organismul nostru, fara a consuma substante daunatoare.

Organismul uman este un sistem complex de energii si vibratii care, atunci cand interactioneaza armonios, sprijina si promoveaza starea generala de sanatate si de bine.

Deoarece toate afectiunile sunt urmarea unor oscilatii dizarmonice, rezulta ca META-TERAPIE poate fi folosita in toate afectiunile fara nici o contraindicatie. De aceea se obtin rezultate incununate de succes chiar si in cele mai dificile situatii. Totusi, pot exista si cateva limite:

- Tesuturile distruse sau aflate in faza avansata de distructie este posibil sa nu se mai refaca (de ex. distrugerea avansata a capului de femur intr-o coxartroza). Aceasta nu este insa o regula, rezultatele obtinute fiind in stransa legatura cu puterea de lupta cu boala (mai ales la nivel mental) a pacientului. O stare psihica de detasare si echilibru emotional, de optimism si incredere poate aduce cu sine rezultate spectaculoase (atitudinea fata de evenimente stimuleaza sau submineaza rezultatele obtinute pe alte cai).
- Privarea organismului de minerale, vitamine, proteine, grasimi, enzime, aminoacizi, impiedica obtinerea succesului complet in tratament, de aceea un tratament complet necesita aport din afara, tesutul in cauza avand astfel tot suportul de rezonanta.
- Diferite stimulente artificiale interfereaza nefavorabil cu terapia META-TERA[PIE. Medicamente precum: aspirina, tylenol, antiinflamatoare (viox, codeine, etc...), alcoolul, ceaiul negru, produsele cofeinizate, pot diminua efectul terapeutic electromagnetic. Unele antialgice sau dimpotriva stimulente (de ex.: cofeina, cafeina), pot agita sistemul nervos determinand un grad de incoerenta care sa intrerupa semnalul META-TERAPIE subtil.


 ASPECTE PRACTICE

In timpul tratamentului poti sa nu simti nimic sau poti sa ai o senzatie de furnicaturi, de incalzire sau de relaxare. Locurile cu procese inflamatorii vechi care nu sunt inca vindecate (ex.: dinti inflamati, taieturi) pot fi mai sensibile. In timpul tratamentului organismul nu primeste electricitate pentru ca numai vibratiile organismului sunt folosite pentru autoreglare, practic organismul nu primeste nimic strain de la aparat. Materialele toxice care rezulta in urma tratamentului trebuiesc eliminate cat mai rapid posibil pe cale renala, digestiva sau prin piele. De aceea, dupa asemenea sedinte se impune sa beti cantitati mari de lichide, sa asigurati tranzitul intestinal (combaterea constipatiei ), iar la o ora-doua sa faceti dus sau baie. Tratamentul prin biorezonanta poate consta in mai multe sedinte (aprox. 45-60 minute), iar sedinta sa aiba mai multe trepte terapeutice, in functie de statutul sanatatii dumneavoastra. META-TERAPIEnu exclude cooperarea d-voastra in procesul de vindecare, deoarece pentru un succes deplin, ceea ce a produs boala trebuie eliminat din organism si din viata dvs., un nou stil de viata fiind aproape obligatoriu.


REACTII FIZICE LA META-TERAPIE

- Tratamentul prin META-TERAPIE este nedureros;
- Terapia META-TERAPIE nu prezinta reactii adverse. In timpul sau dupa tratament pot sa apara anumite simtome (asa numitele "crize de vindecare") si acestea trebuiesc intodeauna notate pentru a putea fi interpretate: greata, eruptii cutanate - care se produc daca in organism sunt multe toxine si aparatul a indus eliminarea acestora. Cu cat in organism sunt mai multe toxine, cu atat este mai puternica reactia organismului (este necesar sa beti mai multa apa). Este foarte posibila accelerarea unor simptome daca organismul este foarte stresat (stres geopat).
- Reactiile de vindecare: relaxare, somnolenta, incalzirea / racirea extremitatilor, tegumente umede, transpiratii, febra, roseata, dureri usoare, puls rapid - sunt TEMPORARE si fac parte din procesul vindecarii.
- Activarea unor procese cronice - un sistem de aparare slabit trebuie re-intarit. El va activa boala (o va recunoaste) si numai dupa aceea va incepe procesul de vindecare.
- Actualizarea unor boli existente: o boala netratata corespunzator in trecut este o boala pe care sistemul imunitar refacut, insanatosit, o recunoaste, apar semnele si trebuie sa faca tratamentul.
Cercetari tulburatoare si revolutionare ale fizicienilor din secoulul XX au dus la progrese enorme in domeniul medicinei cuantice - acea medicina a energiei si posibilitatilor, bazata pe utilizarea tiparelor energetice dupa care se construieste si evolueaza materia vie.

In dorinta lor de a afla care este cea mai mica particula din care este alcatuita materia Universului (si implicit oricare celula din organismul uman), fizicieni precum Albert Einstein si Max Planck au pus bazele fizicii subatomice. Particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii oricarei unitati materiale (atomi sau molecule, si mai departe corpuri solide sau fiinte umane) a fost denumita cuanta. O astfel de particula nu este ceva solid (corpuscul), ci un puseu infim de energie, osciland permanent intre existenta si nonexistenta (aparitie-disparitie-reaparitie). In limbaj simplu, acest lucru se traduce astfel: la nivel subatomic, materia nu exista ca si solid sau continuum, totul se reduce la tendinta de a exista! 

 Astfel, celulele vii sunt stimulate sa functioneze intr-un fel sau altul in functie de vibratiile electro-magnetice de o anumita intensitate, frecventa, oscilatie sau amplitudine pe care le receptioneaza. Aceste vibratii - codificand informatie vitala - tind sa modifice permanent structura campurilor electromagnetice care stau la baza alcatuirii si functionarii materiei vii, incepand de la cel mai subtil nivel si propagandu-se trepatat pana la cel mai grosier, dens, material. Tocmai din acest motiv, sistemele formate din celule (respectiv organele si tesuturile corpului nostru) raspund la fenomenul numit biorezonanta, explicat pe scurt in cele ce urmeaza.

Biorezonanta este  procesul prin care informatia vitala de natura electromagnetica intra in interactiune cu structurile corpului, generand la nivel fizic numeroase reactii chimice si biologice. La nivel subtil, cuantic, informatia electromagnetica actualizeaza constant tiparul energetic dupa care se reconstruieste periodic corpul nostru. Din exterior, parem sa fim aceiasi si totusi suntem ca o constructie ale carei caramizi sunt inlocuite permanent cu altele noi.

Ciclurile de reinoire completa a diferitelor organe si sisteme
ale corpului uman (reinoire care se intmpla conform tiparului energetic existent la momentul respectiv), sunt:

  - Intregul tesut adipos din jurul stomacului se reinnoieste o data la trei luni.
  - Primim un nou invelis stomacal o data la cinci zile.
  - Pielea se reinnoieste complet o data la cinci saptamani.
  - Scheletul osos, care pare atat de rigid si de solid se schimba total o data la trei luni.
  - Ficatul se reinnoieste in intregime o data la sase saptamani.

Fluxul de recreare / transformare este controlat la nivel cuantic. Noua medicina profita de pe urma acestor fine constatari, aducand informatii cu rol de corectie in tiparul energetic dupa care se cladeste materia vie. In acest fel este posibil ca boala sa dispara complet dintr-un organ sau tesut pe masura ce tiparul energetic modificat recreaza la nivel fizic o structura sanatoasa a partii de corp afectate de un dezechilibru.Celulele, tesuturile, organele si sistemele corpului nostru sunt capabile de a se reconstrui si autoregla prin aducerea informatiei energetice corespunzatoare in biocampul uman. Noua structura energetica rezultata va codifica sanatatea si nu boala, facand posibila redobandirea starii de bine si de echilibru pe cale non-invaziva, treptat si natural, aparent fara nici o cauza fizica determinanta. • Stimuleaza activitatea cerebrala.
 • Este benefic in procesul de crestere, intrucat poate programa corpul pentru o dezvoltare armonioasa.
 • Ajuta in tratarea afectiunilor cardiace si previne infarctul miocardic..
 • Stimuleaza si imbunataeste apetitul sexual si potenta.
 • Are efecte benefice in combaterea arteriosclerozei capilare la ochi si in ameliorarea afectiunilor oftalmologice in general.
 • Ajuta in bolile de plamani (insuficienta respiratorie si inflamatii pulmonare).
 • Poate creea in corp un efect antibacterian.Ajuta la reglarea glicemiei si a metabolismului.
 • Combate afectiunile usoare precum constipatia, indigestia.Asigura imbunatatirea circulatiei sanguine, reducand insuficienta circulatorie.
 • Scade colesterolul sanguin.
 • Reduce si elimina durerile de dinti.
 • Actioneaza eficient in afectiununile osteoarticulare (dureri de spate, afectiuni reumatismale matinale, discopatii, spondiloza, hernie de disc, osteoporoza, artoze, lumbago).
 • Ajuta in cazurile de giardia si rahitism.Combate lipsa poftei de mancare, creind premisele unei alimentatii corecte si sanatoase, vitala in autovindecarea organismului.
 • Ajuta in tratarea cazurilor de alcoolism, a dependentei de droguri si de medicamente.Combate in mod eficient oboseala, incetineste procesul de imbatranire si imbunataeste memoria.
 • Lupta in mod eficient impotriva depresiei, intareste sistemul nervos. Ajuta in mod efieient la reducerea stresului.
 • Ajuta la scaderea colesterolului.
 • Lupta impotriva calculilor biliari, a dischineziei biliare.
 • E un bun adjuvant in tratamentul diabetului zaharat.Poate initia in corp o actiune generala de detoxifiere si fortifica sistemul imunitar.
 • Grabeste vindecarea fracturilor, regenerarea celulelor, regenerarea gingiilor si regenerarea pielii, precum si vindecarea ranilor.
 • Ajuta organismul sa lupte impotriva obezitatii si faciliteaza proceul de slabire intr-un mod armonios.
 • Asigura si ajuta la buna functionare a pancreasului.
 • Sprijina sistemul urinar printr-un program special dedicat problemelor prostatei, vezicii si cailor urinare.
 • Actiunea prin intermediul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla) ii asigura o eficienta maxima in restabilirea echilibrului din celule.
 • Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea desfasurata.
POATE VERIFICA SI CORCTA:

Antipiretic (scaderea febrei)
Antiseptic intestinal (antiparazitar, antihelmintic)
Antitumoral (tumori)
Apetit sexual (crestere)
Ariboflavinoze (leziuni ale mucoasei)
Arsuri ale pielii - in general si de soare
Atrofie musculara (tratament)
Avort spontan (prevenire)
  B...
Beri Beri (Boala)
Bioritm (armonizarea fluctuatiilor de stare ale organismului)
  C...
Carcei (mioclonii, spasme musculare prin deficit de Ca, Mg)
Calculi biliari (pietre la fiere, litiaza biliara)
Calculi renali (pietre la rinichi, litiaza renala)
Cancer (prevenire)
Cefalee, cefalgie (calmare dureri de cap)
Chelie (prevenire)
Circulatia sanguina (imbunatatire)
Colecistita (fara pietre) - inflamatie vezica biliara
Colesterol (scadere)
Colon iritabil (diaree, colita, enterita, enterocolita)
Convulsii (febrile, respectiv epileptice)
Crestere (stimulator)
Crohn (Boala)
  D...
Decalcefieri, demineralizari (deficit de multiminerale sau Ca si Mg)
Dementa senila (Senilitate)
Dermatite si dermatoze (inflamatii si ciuperci ale pielii)
Diabet (reglare glicemie)
Diaree (enterita, enterocolita)
Dismenoree (dureri menstruale)
Dureri (ameliorare, in general)
  E...
  F...
  G...
Giardia (lambrii)
Gust - simt (combatere probleme)
  H...
Halena (respiratie urat mirositoare)
Hemoragie digestiva (hematemeza, melena)
Hormoni (reglare hormonala)
  I...
Imbatranire (intarzierea procesului de imbatranire si a efectelor )
Infarct miocardic (prevenire)
Infectii (prevenire)
Infectii urinare (renal, vezica urinara, prostata)
Ingrasare (stimulator)
Insomnie (ca afectiune)
Inteligenta (ridicarea coeficientului chiar si la copiii retardati)
  L...
Leucopenie (scaderea numarului de leucocite)
Lipotimie (lesin)
  M...
Obs: a se trata in prealabil eventuale parazitoze si disbacterioze.
Matreata (prevenire, tratare)
Memorie (imbunatatire)
Migrene (calmare dureri de cap)
Miros (pierdere)
Mononucleoza (febra glandulara)
  N...
Nicturie copii (prin spina bifida)
Nicturie adulti (adenom de prostata)
  O...
  P...
Picioare grele (circulatie venoasa deficitara)
Plagi (vindecare)
Prostatita (infectii ale prostatei)
  R...
Radiatii, electrosmog (protectie, combatere efecte nocive)
Riduri (diminuare)
Ritm cardiac (tulburari din lipsa de Ca, Mg, K, B2)
  S...
Sarcina (evolutia normala a graviditatii)
Scabie (raie)
Scleroza (laterala amiotrofica, respectiv multipla in placi)
Secretie lactata (stimulare)
Senilitate (Dementa senila)
SIDA (tratament ajutator)
Steatoza hepatica (grasimi in ficat)
Sterilitate (tratament)
  T...
Tabagism (dependenta de fumat si efectele nocive)
  U...
  V...
Vaginita (candida, trichomonas vaginal)
Vaginita distrofica (la menopauza)
Vase sange (fragilitate)
Vedere (tulburari)
Vilebrand (Boala)
  Z...


ACESTE METODE DE ANALIA SI CORECTARE ENERGETICA  INSOTITE DE O ALIMENTATIE SANATOASA CORESPUNZATOARE,SOMN,RELAXARE,FITOTERAPIE SI MESAJE  SUBLIMINALE,POT SA NE FACA SANATOSI,,TUN’’.

Noţiunea de primirea de mesaje inconştient direct, prin intermediul unor mecanisme mai fine perceptiv decât disponibile la mintea constienta se bazează pe o teorie a propus inconş Freud a învăţat că forţa motrice a comportamentului uman este mintea inconstienta. tient de Sigmund Freud .
Potrivit lui Freud, este din acest interne (subteran) abisului inconştient, de care suntem conştienţi, că externe comportamentul nostru apare.
Prin utilizarea de benzi subliminala si puterea presupusă a inventat-freudiene inconştient, indivizii sunt a spus că pot să renunţe la fumat, pentru a îmbunătăţi viaţa sexuală a acestora, pierde în greutate, îmbunătăţirea somnului, si depaseasca temerile, scuti de stres, dureri de cap şi de a fi liber, împreună cu sute de alte promisiuni şi posibilităţi.
Afirmaţia este că inconştientul poate intelege mesajele pe care sunt sub nivelul de percepţie, care se repetă cât mai multe de 100.000 de ori de o oră, în acelaşi timp în care persoana este şedinţei constient sau alte placute sunete musicale.
 Deoarece mintea conştientă procesele discurs cu mult sub nivelul de mesaje subliminale, ar fi necesar pentru mintea inconstienta de a auzi mai multe cuvinte pe oră decât mintea conştienta.
O echipă de cercetare a observat un" efect placebo, specifică non-"... benzi fără mesaje subliminale a produs un efect mai mare ca cei cu ei "[!]) plus , nu este mesaje subliminale că persoanele trebuie să fie preocupat, ci mai degrabă sonore, mesaje de înţeles.
Dar in creierul nostru are capacitatea de a primi multe mesaje în acelaşi timp la diferite niveluri ale constiintei , informaţiile uimitoare Doresc să vă prezentăm este că Noul Testament a fost înregistrat întregul strat peste strat pe o casetă, astfel încât în 60 de minute de timp creierului nostru pot primi toate aceste informaţii la un nivel subliminal Testament.(regula-comanda).
EXEMPLE:
DRAGA LAURA(X),ESTI PERFECT SANATOASA,DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
ANALIZELE ARATA CA N-AI FOST DELOC BOLNAVA.
INVATATURA SI MUNCA IMI PROVOACA PLACERI EXTRAORDINARE.INVAT SI MUNCESC CU MARA PLACERE.
ALEG ,ACUM ,USOR CA NIMIC SI NIMENI NU MA POATE ABATE DE LA SCOPURILE MORALE PECARE  MI L-AM PROPUS.REZIST LA TENTATII SI OBSTACOLE TEMPORARE.LE DEPASESC PE TOATE APARUTE IN CALEA SCOPURILOR MELE,CU TENACITATEA MEA GROZAVA.
EU,LAURA(X),SUNT UN OM SANATOS,SOCIABIL,PRIETENOS,COMUNICATIV SI DESCHIS CATRE NOI RELATII SOCIALE.
GANDESC,IMAGINEZ,VORBESC,FAC,CREIEZ POZITIV,TOT CEIA CE IMI PLACE SI MA FACE FERICITA.
ALEG SA FIU EU-LAURA(X),ASA CUM IMI PLACE MIE.